Ladies United

Ladies United wordt speciaal voor de vrouwen uit onze gemeente georganiseerd. We willen elke vrouw graag laten ervaren dat ze geliefd,  waardevol en krachtig is. Er zijn veel goede vrouwen maar jij overtreft ze allemaal!

 

Wij zijn een groep alledaagse vrouwen die op regelmatige basis bij elkaar komen en die ernaar verlangen God beter te leren kennen. We komen bij elkaar om elkaar te bemoedigen en aan te sporen om meer en meer die vrouw te worden die Hij bestemd heeft.
Door samen op zoek te gaan naar wat het Woord ons over vrouw-zijn leert, hopen we dat je Zijn liefde en vrede meer en meer zult ervaren. Zodat je woorden gevuld zullen zijn met wijsheid en je steeds de wil ervaart om het goede te doen. Dit doen we door naar elkaar om te zien, relaties te bouwen, diepgang in gesprekken te hebben en ontspanning te zoeken. 

Je bent hartelijk welkom een keertje te komen kijken bij een van onze activiteiten!
Wil je meer info? Kijk op www.ladiesunited.nl

Jaarthema 2023/2024: I Care!

In het jaarprogramma gaan we op een ontspannen manier op zoek naar mogelijkheden om beter zorg te dragen voor de wereld. Wat kunnen jij en ik doen om ervoor te zorgen dat we het samen leuk houden op deze planeet?  

I CARE. (Ik geef om.., ik zorg voor..)

Elke avond die we bij elkaar komen heeft een thema dat begint met I CARE. Denk bijvoorbeeld aan: I Care to Dress to impress for less: (feest)kledingruilbeurs, I Care for food: Echt eten: Vega feest diner tips, I Care: michacusrus; waarom ben ik hier op aarde?, I Care for you: Valentijn, I Care to clean: milieubewust zelf schoonmaakmiddelen maken, etc etc.. Heb je zelf een idee voor een mooi I CARE thema dan horen we dat graag!

De data staan op de site. Zet ze in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Love to meet