Celebrate Recovery

Celebrate Recovery is een uniek Bijbels herstelprogramma voor iedereen die op bepaalde gebieden van het leven herstel nodig heeft.

Worstel je om vol te houden? Ben je het strijden moe? Voel je je opgesloten in je pijn, frustratie of verkeerde gewoonte? Er is hoop op verandering!

De weg naar herstel

Het programma van Celebrate Recovery is gebaseerd op acht Bijbelse principes die je kunt lezen in de Bergrede (Matteüs 5-7), waarin Jezus onderwijs gaf aan de mensen. Deze principes zijn uitgewerkt in twaalf praktische stappen richting herstel.

We kunnen het niet alleen

Het is goed om te erkennen dat we het zelf niet kunnen. Daarmee lijkt herstel een verloren zaak, maar dat is zeker niet waar! Het goede nieuws is namelijk dat God het wél kan. Hij staat te popelen om je te helpen. Bij Celebrate Recovery maak je daarom kennis met het geloof en het vertrouwen in Jezus Christus. Hij biedt genezing aan en helpt je te herstellen.

Veilig en vertrouwd

We bieden je graag een plek waar je kunt werken aan je herstel. Veiligheid, eerlijkheid en vertrouwen staan daarbij voorop. Je kunt je verhaal kwijt, zonder dat iemand daarover oordeelt.

Iedereen is welkom

Bij Celebrate Recovery maken we geen onderscheid tussen mensen mét en zonder problemen, of tussen christenen en niet christenen. Iedereen is welkom. Iedereen die de bijbelse basis van het programma respecteert, kan een eerste stap zetten op weg naar verandering.

Meer weten? Kijk dan op de website van Celebrate Recovery

Vanaf de zomer van 2020 tot de zomer 2021 zal het programma Celebrate Recovery niet georganiseerd worden.