Zorg

In de EGZ willen we graag naar elkaar omzien. De eerste verantwoordelijkheid daarvoor ligt binnen onze huisgroepen: de @homes. Maar soms is er meer hulp nodig. EGZ Zorg kijkt dan naar de hulpvraag, zet passende begeleiding in of verwijst door naar de professionele zorg.

Binnen de EGZ kun je op verschillende plaatsen met je zorgen en hulpvragen terecht:

@homes

Er is voor iedereen plek in een @home. Het is een veilige en vertrouwde omgeving waarin het mogelijk is om te groeien in aantal, kennis en ervaring. We kijken naar elkaar om en waar nodig zorgen we voor elkaar.

Lees meer over EGZ @homes

Pastoraat

Het pastoraat is erop gericht om mensen te helpen tot een zelfstandig en verbonden leven te komen. Lukt het een tijdje niet alleen? Heb je problemen, zorgen of obstakels in je leven? Bij het pastoraat kun je terecht voor een luisterend oor en om samen een weg te zoeken achter Jezus aan.

Voor JOU! Kinder- en jeugdpastoraat

Het kinder- en jeugdpastoraat van de EGZ wil er zijn voor alle kinderen en jongeren in de gemeente. Zij bieden een luisterend oor en gebed, maar trekken ook graag een tijdje op met kinderen of tieners die dat nodig hebben.

Celebrate Recovery (CR)

Celebrate Recovery is een uniek Bijbels herstelprogramma voor iedereen die op bepaalde gebieden van het leven herstel nodig heeft.

Lees meer over CR

Gebed & Profetie

Wil je na een samenkomst verder praten of iemand voor je laten bidden? Dan kun je terecht bij het gebedsteam in de gebedsruimte. Ben je op zoek naar antwoorden of naar een bemoediging? Ons profetisch team staat iedere 3e zondag van de maand na de samenkomst voor je klaar achter in het gebouw.

Lees meer over Gebed & Profetie in de EGZ

Healing @Home

Healing @Home is bedoeld om genezing dichter bij de inwoners van Zeewolde en omstreken te brengen. Ben je ziek en wil je voor je laten bidden? Dat kan gewoon bij jou thuis of op zondagmorgen in de EGZ.

Meer informatie over Healing at Home