Welkom bij de EGZ

Hartelijk welkom bij de Evangelische Gemeente Zeewolde, een kerk van gewone mensen.
Wij zijn gepassioneerd om dat wat ons het diepste raakt met jou te delen: De liefde van God.

Omdat het goed is elkaar ook in deze tijd te bemoedigen en verbonden te zijn kun je de diensten ook terugkijken en worden de diensten ook live uitgezonden via YouTube iedere zondag om 10 uur.
Wees welkom om deze diensten te bezoeken in het EGZ gebouw of via de livestream.

Uitgelicht

Wat is het altijd een feest om te horen en te zien wat Jezus gedaan heeft in het leven van mensen. En hoe mooi wordt dat zichtbaar door de doop! Met de doop laat je zien wat al eerder heeft plaatsgevonden; de keuze voor Jezus! De Bijbel noemt dat ook wel "wedergeboren" worden. Dat wordt duidelijk voor iedereen door de doop. Het oude is voorbij, het nieuwe is geboren. Dankzij Jezus een nieuw begin.

Ook in deze tijd verlangen we ernaar om verbonden te zijn. Daarom zenden we onze diensten online uit via YouTube.

Welkomcursus

De Welkomcursus gaat weer van start!   Ben je enthousiast over de gemeente en wil je je graag aansluiten? Dan hebben we speciaal voor jou een "cursus" van 4 zondagavonden waarvoor je van harte bent uitgenodigd.

Doopdienst

Twee weken dagelijks uur van gebed

De afgelopen week is er binnen het oudsten- en diakenteam regelmatig overleg geweest over hoe we in deze tijd het beste gemeente kunnen zijn.  Het is goed om als gemeente een periode vrij te zetten voor gebed voor onze gemeente, Zijn kerk en ons land. Vandaar de volgende oproep aan iedereen:

Geen diensten op zondag 26 juli en 2, 9 en 16 augustus

Kluunpad 15 als thuisbasis is een feit.

Sinds 29 juni heeft onze gemeente een eigen plek!