Zendelingen

Vanuit de gemeente zijn 2 echtparen uitgezonden: Tim en Samantha van Polen en Anne & Birgitte van der Zaag.


 

Tim en Samantha van Polen in Turkije

Hun missie is het bereiken van de onbedekten door middel van profetische evangelisatie, discipelschap, follow ups, Sam's mama Blog en outreaches door het land.

Daarnaast ondersteunen zij lokale (nieuwe) gelovigen en worship events. Ook starten en ondersteunen zij (DTS) training scholen om nieuw gelovigen op te richten.

 

 

 

 Anne & Birgitte van der Zaag in Swaziland

Wij zijn in januari 2013 door de EGZ uitgezonden als zendeling naar Swaziland, met onze 3 kinderen, Ruben, Levi en Jessie.
Momenteel wonen we in Siphocosini, met onze jongste dochter, onze oudste 2 zonen studeren in Nederland.

We zijn met name werkzaam onder de kwetsbare kinderen en mensen in Swaziland (nu eSwatini). Het land lijdt onder de gevolgen van armoede en HIV. We hebben destijds 3 woorden van God ontvangen: Home, Hope en Happiness. Home: we proberen thuis situaties te verbeteren door praktisch hulp te bieden. Hope: we brengen hoop in de vorm van het evangelie vertellen, en dmv sponsors zoeken voor het schoolgeld van zo’n 10 jongeren voor de highschool. En Happiness: we willen graag dat kinderen kunnen spelen en sporten en organiseren speciale dagen voor hen.

Praktisch gezien doen we dit is door bijbelverhalen te vertellen kleuterscholen en kindergroepen; draaien we bijbelstudie/discipleship groepen; bezoeken gevangenissen en de kinderafdeling van het ziekenhuis, gaan naar dovenschool, starten projecten op waardoor mensen meer zelfvoorzienend worden, enz. We zijn in 2019 zelfstandig geworden en konden onze eigen stichting starten: Heart for Eswatini.

We stellen gebed erg op prijs en vragen mn gebed voor bescherming en gebed voor onze kinderen. Willen jullie meer info, kijk dan op: www.hart-voor-swaziland.nl