Ons gebouw

Nieuwbouw blog

De vakantie is duidelijk weer voorbij. De schilder heeft al een paar keer aangegeven graag weer aan de slag te gaan. Hoog tijd om de deuren weer open te gooien en de werklui binnen te laten. Het is deze week ook direct weer volle bak. De keukenleverancier komt de laatste dingen aansluiten, de elektromonteur trekt een paar nieuwe draden en verwijdert heel veel overtollige elektra. Soms zijn we dan even de wifi kwijt of valt het licht uit. Er wordt hard gewerkt!

Op dit moment wordt er behangen in de gang en worden de plafonds geïnstalleerd in de zalen. Her en der zullen we komende zondag met wat aangepaste verlichting moeten werken omdat in de nieuwe plafonds ook nog nieuwe lampen moeten.

Met het verplaatsen van deuren is het soms ook even zoeken naar het lichtknopje, ook daar wordt aan gewerkt! Er gebeurt heel veel tegelijk maar er worden ook veel puntjes van de to-do lijst afgevinkt. Bent u nieuwsgierig? Loop dan gerust zondag na de dienst eens de gang in. Dan kunt u meteen de prachtige nieuwe toiletten bewonderen want die zijn al in gebruik!

 

Tijd voor kleur!

Als de plafonds erin zitten en de verlichting hangt, is het hoog tijd om met kleur wat sfeer in de ruimtes te brengen. Hiervoor zijn we op zoek naar schilders die de muren kunnen sauzen. Wij zorgen voor voldoende hapjes, drankjes en schildermateriaal en begeleiden in elke ruimte de schilders zodat de juiste kleur op de juiste muur komt. Er zal gewerkt worden op doordeweekse avonden maar ook op zaterdag. We willen dit zo snel mogelijk aanpakken en hebben hiervoor echt wel een paar mensen nodig. Wil je niet schilderen maar kun je wél afplakken? Heel graag!

Kan je en wil je helpen? Mail naar carmen.vander.kaaden (at) evangelischegemeente.nl 

Gezellig als je komt!
 

 

Foto's van de bouw week voor week vind je hier
 

Eerdere blogs....