Ons gebouw

Hoe staat het met ......de verbouwing? 

Achter de schermen zijn we druk bezig met de plannen en de planning van de verbouwing maar u merkt daar waarschijnlijk weinig van. In dit blog houden we u op de hoogte van de vorderingen. 

Wat is er al gebeurd? 

Heel dankbaar zijn we dat er op de gemeenteavond zo positief is gereageerd op de plannen. Het blijft toch een beetje spannend om de plannen waar we zelf zo enthousiast over zijn, ter goedkeuring neer te leggen aan de gemeente. Dank dus voor jullie goedkeuring! Als eerste hebben we z.s.m. na de gemeentevergadering, diverse offertes laten bevestigen of opnieuw laten opmaken. Betrokken bedrijven kunnen nu onze plannen in hun planning meenemen zodat we z.s.m. daadwerkelijk resultaat zullen zien.  

We gaan starten met... 

Met betrokken personen zijn we op bezoek geweest bij onze keuken leverancier om te bepalen welke apparatuur we wensen en hoe we de nieuwe keuken zouden kunnen indelen. Met een prachtig 3D programma konden we live gewenste aanpassingen volgen op een groot scherm. Genodigden waren al snel verdeeld in team mannen en team vrouwen waarbij de mannen andere onderwerpen interessant vonden dan de vrouwen maar waar we uiteindelijk verrassend veel overeenstemming bleken te hebben. We wachten nu op de offerte waarna we eventueel nog iets kunnen aanpassen. Daarna zal de keuken als een van de eerste zichtbare dingen aangepakt gaan worden.  

Klussers 

Het is erg makkelijk om enkel met professionals aan de slag te gaan maar het is ook heel mooi om met elkaar de kerk te bouwen. We hebben hiervoor een meeting gepland met de klussers die we kennen in de EGZ. Bent u hiervoor niet uitgenodigd maar wilt u wel graag meewerken aan de verbouwing? Dan komen we graag met u in gesprek. Mailt u hiervoor naar carmen.vander.kaaden@evangelischegemeente.nl en we nemen z.s.m. contact met u op. 

En ondertussen... 

Ondertussen onderzoeken we verder welke klimaatsystemen mogelijk zijn, bekijken we hoe we wel licht maar geen warmte in de gangen houden, welke installaties er nodig zijn en welk glas betaalbaar en veilig is in gebruik, en nog veel meer. Maar daarover in een volgende blog.  

 

Eerdere blogs....