Gezin

In de EGZ komen mensen van alle leeftijden bij elkaar. Samen zijn we Gods gezin. Los van de activiteiten die we met zijn allen ondernemen, organiseren we er per doelgroep ook activiteiten. Op die manier hopen we je een plek te bieden waar je jezelf kunt zijn, waar je leeftijdsgenoten en/of gelijkgestemden kunt ontmoeten en waar je niet alleen elkaar maar ook God mag ontmoeten.

Kinderen (Kinderkerk)

Wij willen als EGZ de kinderen een plek bieden waar zij zich gezien voelen en waar ze met plezier naartoe komen. Een plek waar zij verhalen horen over God, Jezus en de Heilige Geest en waar zij Hem kunnen aanbidden met muziek, dans en gebed. Een plek waar kinderen Gods nabijheid en liefde ervaren, Waar elk kind mag komen zoals hij of zij is. Jezus houdt van elk kind!

Unlimited Youth (Jeugd)

Unlimited Youth is de jeugdgroep van de EGZ en daar is plek voor alle tieners. Wie je ook bent. God is Unlimited: oneindig, voor Hem is niets onmogelijk. Onze focus ligt op verbondenheid, samen groeien, liefde van hart tot hart en zo samen één grote familie zijn. Unlimited Youth is LIT!

Jong volwassenen

We vinden het belangrijk dat er een plek is waar jong volwassenen elkaar kunnen ontmoeten. Op dit moment vinden zij elkaar in huisgroepen; jongeren @homes. We werken toe naar een plek waar alle jong volwassenen van 18-25 jaar welkom zijn. Een plek waar zij elkaar kunnen opbouwen in geloof en elkaar kunnen ontmoeten in een gezellige setting.

Volwassenen

Ben je 18 jaar of ouder? Dan val je bij de EGZ onder de volwassenen. Als je ervoor hebt gekozen om deel uit te maken van de EGZ ben je ondereel van o nze familie. Meer weten? Lees dan onze missie & visie >>
Eén van de waarden van de EGZ is: 'familie zijn'. We hebben elkaar lief. We lachen en huilen met elkaar. We zorgen voor elkaar en komen voor elkaar op. We zijn trots op elkaar en we eren elkaar. Dé plek bij uitstek om deze waarden in de praktijk te brengen is in een huisgroep, waar we buiten de dienst samenkomen om elkaar te ontmoeten. In de EGZ worden deze huisgroepen '@homes' genoemd.

Senioren

We vinden het belangrijk dat de senioren in onze gemeente elkaar kunnen ontmoeten en dat er aandacht is voor elkaar. We organiseren daarom gezellige seniorenbijeenkomsten waarin we elkaar kunnen bemoedigen en waar we samen kunnen groeien in de liefde van God de Vader.

Ladies United

Ladies United is een groep vrouwen die regelmatig bij elkaar komt. We verlangen ernaar om God beter te leren kennen en willen elkaar aansporen en bemoedigen. Wij willen je helpen te ontdekken wat Gods plan is met jouw leven en je laten ervaren dat je geliefd, waardevol en krachtig bent!

Groep 8 project

Kinderen van groep 8 staan aan de start van een nieuwe periode. Tijdens het groep 8 project, start in januari, worden ze klaargestoomd voor deze nieuwe fase. Door dingen als identiteit, veranderingen, vrienden, relaties en social media bespreekbaar te maken, dagen we hen uit om na te denken over de toekomst. Zo leren ze zich beseffen dat ze zelf aan zet zijn en hoe ze dit samen met God kunnen beleven!

Brugklasprogramma

Het brugklasprogramma is speciaal voor tieners in de brugklas. We behandelen onderwerpen waar tieners mee te maken krijgen op de middelbare school, zoals schepping vs. evolutie. Ook Bijbelse onderwerpen als 'strijd in je denken' en 'het kruis' komen aan bod. We komen acht keer per jaar samen tijdens de samenkomst op zondag.