Doelgericht Samen Leven

Welkom!
Ik ben heel nieuwsgierig wat God de komende dagen gaat doen! Tijdens de 40 dagen hopen we elke dag een kort stukje te delen om je te bemoedigen en je te herinneren aan onze reis! Doelgericht Samen Leven is bedoeld om het doelgerichte zaad dat in je leven gezaaid is (Doelgericht Leven, het eerste boek), water te geven en je te helpen in het nemen van een volgende stap naar geestelijke volwassenheid en een zinvol leven op aarde. Doelgericht Samen Leven geeft je een beter begrip hoe God mensen gebruikt voor je eigen welzijn en groei. Het zal je leren hoe God jou kan gebruiken om een zegen voor anderen te laten zijn!

De boodschappen in deze mailtjes komen overeen met de 40 hoofdstukken in het boek Doelgericht Samen Leven, dat we met de hele gemeente de komende periode zullen doornemen. De boeken zullen in januari utgedeeld worden in de EGZ.  Heb je eind januari nog geen boek ontvangen? Mail dan naar carmen.vander.kaaden@evangelischegemeente.nl en we nemen contact met je op.

We zijn erg benieuwd wat God in jouw en in ons leven gaat doen! Er is niets magisch aan 40 dagen maar we zien in de bijbel vaak een periode van 40 dagen die voorafgaan aan een bijzonder moment. 

De komende dagen zullen we ons richten op het samen volbrengen van Gods vijf doelen. We zullen dit op twee manieren doen: ten eerste door de liefde binnen ons eigen geestelijke gezin, de gemeente, te verdiepen; en ten tweede door in liefde contact te zoeken met de samenleving rondom ons geestelijke gezin. Beiden zijn essentieel voor een gezond, evenwichtig en doelgericht leven. 

Ik moedig je aan om jouw boek erbij te pakken en elke dag een hoofdstuk te lezen. 

Waar je ook staat in je geloofsleven, net aan het begin of al jaren op reis, we geloven dat God je hier en nu kan ontmoeten in deze 40 dagen reis. 

Gods zegen! 

Je deelname aan een kleine groep is het meest wezenlijke onderdeel van Doelgericht Samen Leven. Een echte gemeenschap (koinonia) wordt niet geleerd maar ontdekt. je zult in je groep niet alleen leren hoe je een gemeenschap opbouwt, hopelijk zul je het ook ervaren. 

Misschien heb je een vriend of gezinslid waarmee je deze 40 dagen samen wilt doen? Nodig ze uit en ontdek samen waarom wij eigenlijk hier op aarde Samen Leven.

Stuur deze link door en laat hen ook inschrijven op de site.

Be Blessed!

Elke nieuwsbrieflezer zal automatisch de dagelijkse mails toegezonden krijgen. Ben je geen lid maar wil je wel de mail ontvangen?

Meld je dan hier aan.