Geen diensten op zondag 26 juli en 2, 9 en 16 augustus

Dit bericht is geplaatst op 15-07-2020
Geen diensten op zondag 26 juli en 2, 9 en 16 augustus

Lieve gemeente,

De afgelopen maanden zijn bijzondere maanden geweest. Wie had gedacht dat we niet meer naar de dienst konden, dat we een eigen livestream (inclusief team) zouden hebben, en dat we na moesten denken over wel of niet zingen tijdens de aanbidding? Toch is dit allemaal gebeurd en is het hoofdstuk Corona nog niet afgesloten.

Het realiseren van de livestream en daarmee het ondersteunen van het gezin-zijn van de EGZ, heeft op een relatief kleine groep mensen een behoorlijke wissel getrokken. We zijn hen bijzonder dankbaar, en realiseren ons ook dat het wijs en goed is hen een tijd van echte rust te gunnen. Die komt er alleen als we een periode geen livestream hebben.

Daarnaast blijkt het lastig om de bezetting van het kinderwerk, techniek en aanbidding rond te krijgen voor de vakantieperiode. 

Met het oog op de beschikbaarheid van een breed scala aan livestream diensten, de beperking om met iedereen gelijktijdig een dienst te kunnen houden en de eerder genoemde punten, hebben we als leidinggevend team besloten vier weken geen zondagse diensten te houden. Dit geldt voor de laatste zondag van juli en de eerste drie zondagen van augustus. Op zondag 23 augustus starten we weer.

Voor sommigen betekent dit besluit wellicht een opluchting, maar misschien overvalt het je ook en zie je juist op tegen deze periode. Dan is het goed om te kijken wat je als @home hierin voor elkaar kunt betekenen.

We wensen jullie een bijzonder fijne vakantie toe! Of je nu thuis blijft of op vakantie gaat, we bidden jullie toe dat het een tijd van echte rust zal zijn. Zoals er zo mooi in Psalm 62 staat:

“Zoek rust, mijn ziel, bij God alleen,
van hem blijf ik alles verwachten.
Hij alleen is mijn rots en mijn redding,
mijn burcht, ik zal niet wankelen.”

Anne & Louise
Jan Jacob & Mattanja
Michiel & Annemieke
Jannis & Christa
Wim & Els
Michel & Carola
Matthijs & Suzanne
Jan & Fransien