Nieuwe website en ledenadministratiesysteem

Het afgelopen half jaar heeft het communicatieteam enorm hard gewerkt om de vernieuwde huisstijl en een eigentijdse website voor onze gemeente te ontwikkelen, passend bij de identiteit van de EGZ. Wat een mooi werk is er verzet en wat zijn we gezegend met zulke enthousiaste en creatieve broers en zussen! De eerste livegang van de website is inmiddels een feit en het prachtige resultaat is al te bewonderen op www.evangelischegemeente.nl. Komende weken zal de website in aanvullende stappen verder gelanceerd worden.

Dit bericht is geplaatst op 19-05-2020

Beste gemeenteleden,  

Het afgelopen half jaar heeft het communicatieteam enorm hard gewerkt om de vernieuwde huisstijl en een eigentijdse website voor onze gemeente te ontwikkelen, passend bij de identiteit van de EGZ. Wat een mooi werk is er verzet en wat zijn we gezegend met zulke enthousiaste en creatieve broers en zussen! De eerste livegang van de website is inmiddels een feit en het prachtige resultaat is al te bewonderen op www.evangelischegemeente.nl. Komende weken zal de website in aanvullende stappen verder gelanceerd worden. Ook zal de vernieuwde huisstijl gefaseerd doorgevoerd worden binnen de verschillende communicatie-uitingen.  

Gecombineerd met de ontwikkeling van de nieuwe website heeft ook het ledenadministratiesysteem (CRM) van de gemeente een nieuwe omgeving gekregen. Voor beiden zal gebruik worden gemaakt van Kerkspot met als doel de connectie onder de leden te bevorderen zodat we als leden makkelijker met elkaar in contact kunnen komen en elkaar kunnen informeren. Komend weekend zal er vanuit het nieuwe ledenadministratiesysteem een e-mail verstuurd met inloggegevens voor de leden. Het kan zijn dat deze email met de inloggegevens in de Spam of Ongewenste email in-box terecht komt; goed dat even extra te checken. Bij deze mail (of in een 2e mail) zal ook een beschrijving bijgevoegd worden hoe je zelf je persoonlijke gegevens kunt wijzigen. In uw/jouw eigen omgeving kunnen alle mutaties (verhuizing, geboorte etc.) vanaf nu door iedereen zelf ingevuld of aangepast worden.   

Mocht je aangesloten zijn bij een @home of ben je actief in 1 van de verschillende teams dan zul je dit ook zien bij het tabblad mijn Groepen. Mis je een team of ben je niet meer actief in een team laat het ons gerust weten, we zorgen dan dat dat aangevuld of aangepast wordt. Wanneer er problemen zijn met het inloggen of zijn er andere opmerkingen stuur deze dan per email naar jan.mones@evangelischegemeente.nl. Het kan zijn dat we niet alle vragen gelijk kunnen beantwoorden, we vragen dan ook uw/jouw geduld als het wat langer duurt.  

We hebben als team met veel plezier aan dit project gewerkt en zullen ook de komende week ons uiterste best doen de implementatie goed te begeleiden. We hopen dat met deze vernieuwingen de gemeente ook digitaal nog meer één wordt en het zal bijdragen aan de onderlinge connectie. Kijk gerust even rond op www.evangelischegemeente.nl, we zien uit naar jullie reacties! 

Hartelijke groet,  

Namens team communicatie en iedereen die een bijdrage heeft geleverd het afgelopen jaar, 

Jan en Fransien Mones