Verbouw EGZ gebouw

Je kunt er nu echt niet meer omheen, de grote verbouwing is in volle gang! 

Dit bericht is geplaatst op 10-11-2022


Waar we tot vorige week nog redelijk konden opruimen en aan de kant schuiven zodat de zondagse activiteiten gewoon doorgang konden vinden, met weliswaar een uitgeklede keuken en wat obstakels in de gangen, is het nu echt even slikken.
Muren met gaten waar straks een deur komt, toiletten zonder deuren en nog meer bouwmateriaal in de gangen en op het plein.
Het is die fase in de bouw waarbij je denkt: kan het nog erger?

Natuurlijk komen we ook onverwachte dingen tegen. Electra die op een onverwachte plek uit de vloer komt, een waterleiding die doorboord wordt of bewegingsmelders die niet uit willen. Maar aan alles wordt gewerkt en uiteindelijk wordt het prachtig!
De nieuwe toiletten hebben een volwassen uitstraling gekregen en zullen komende weken afgemonteerd worden. Op de deuren is het helaas nog even wachten maar gelukkig zijn er voldoende toiletten in de oostvleugel, links van de zaal, die nog in gebruik zijn. 

Ook aan de keuken wordt komende week gewerkt! De kasten worden geplaatst en de apparatuur wordt aangesloten. Wat zal dat lekker werken worden! 
Langzamerhand wordt de droom zichtbaar die we met elkaar op papier hebben gezet. 

De aannemer doet het meeste werk maar er is veel werk dat door vrijwilligers opgepakt moet worden. Denk aan het leeghalen van een lokaal om een vloer te kunnen leggen, het schoonmaken van de ruimtes, terugverhuizen van de nodige spullen, afvoeren van niet meer te gebruiken meubels en losse dingen en schilderen van kozijnen en wanden. Jouw hulp is nog steeds hard nodig. Heb je ergens tijd? Laat het ons weten op carmen.vander.kaaden(at)evangelischegemeente.nl

Foto's van de bouw week voor week vind je hier

Eerdere blogs....