Voorstellen Thirza Wilmink

Dit bericht is geplaatst op 26-08-2021

Wie ben ik

Mijn naam is Thirza.

2 jaar geleden ben ik, samen met een heel hele gave groep mensen, in het jeugdwerk van de EGZ gestapt.(lobi voor hen). Iets waar ik geen dag spijt van heb gehad en mijn (com)passie voor tieners/jonge mensen nog elke dag is gaan groeien.

Mijn eerste liefde is de ongeëvenaarde drie-eenheid. De tieners komen natuurlijk op een hele mooie tweede plaats :P

Iedere tiener zien en zich gezien en geliefd weten te voelen/ervaren was en is voor mij een grote wens. Het goud in iedere tiener zien. Dit bovenstaande geld ook voor de tribeleaders. Boven alles is mijn wens daarin dat de tieners, maar ook de tribeleaders, mogen leren/weten/ervaren dat God een trouwe God is die een intieme relatie met ons wil, opdat ze vanuit die relatie mogen weten wie ze zijn in Christus. Zodat ze vanuit dat Godsbeeld mogen weten dat ze met/in Zijn autoriteit in deze wereld mogen staan.

Ik geloof dat de EGZ Gods gemeente is. Dat wij ZIJN lichaam zijn. Dat wij als lichaam elkaar kunnen sterken, helpen groeien. Ouders/verzorgers van de tieners dragen mijn inziens niet als enige de verantwoordelijkheid over hun kinderen. Wij als tribeleaders mogen ook als discipelen zijn voor deze tieners. Op diverse vlakken: levensstijl, onderwijs, uitstappen etc. De tieners, maar ook de tribeleaders, toerusten is noodzakelijk. Ik zie er naar uit mij hiervoor in te zetten. Dit geldt ook voor de gemeente leden die (nog) niet direct betrokken zijn bij de tieners.

Ik bewonder de mensen in de diverse teams in de gemeente en geloof dat we steeds meer en meer naar elkaar toe mogen trekken en elkaar mogen dienen en toerusten en van elkaar mogen leren.

Waar bid ik voor: Ik geloof en bid voor een seizoen van groei (in de breedste zin van het woord), uitbreiden en uitreiken. Ik zie de potentie van de gemeenteleden, in het bijzonder de tieners, om heel veel vrucht te dragen in Zeewolde en zeker ook daarbuiten. Niet omdat het om ons gaat, maar om Gods koninkrijk en zijn heerlijkheid. Wij zijn gemaakt om hem, proactief, te representeren. Ik geloof en bid dat we dat meer en meer en nog veel meer gaan zien.. Amen? :P

Ik vind het een eer de functie jeugdcoördinator, samen met een prachtig mens namelijk Michelle, te vervullen.

Samen met God en een onbeschrijfelijk mooi team deze uitdaging aan te gaan. Bidden jullie mee voor het jeugdwerk van Unlimited Youth en al onze tieners?

Ben je nieuwsgierig naar wat we doen of wat er gebeurt bij de jeugd? Houd dan de sociale media van unlimited youth in de gaten.

Je kan natuurlijk ook aan m’n jassie trekken. ( p.s wel op eigen risico :P want de kans bestaat dat je dan heel graag betrokken gaat willen zijn bij Unlimited Youth)