Nieuwe Beth Moore @home

Pieter Sijl
Na de zomervakantie start een nieuwe Beth Moore @home. Deze @home heeft, in tegenstelling tot anderen, een vast aantal avonden. De Beth Moore @home gebruikt de nieuwste bijbelstudie van Beth Moore, David, een hart naar Gods hart.
Beth Moore heeft bijbelstudies ontwikkeld voor groepen vrouwen. De studies bestaan uit DVD-onderwijs en zelfstudie d.m.v. een werkboek. De afgelopen jaren hebben er al drie groepen gedraaid binnen de EGZ. De ervaring leert ons dat het heel waardevol is om met een kleine groep vrouwen intensief op te trekken rondom het woord van God.

De @home zal plaatsvinden op 11 dinsdagochtenden van 10-12 uur. We komen om de week bij elkaar en starten op dinsdag 29 augustus. In januari zijn we dan klaar, rekening houdend met de vakanties.
Het huiswerk bestaat uit 5 x 45 min, wat je kunt verdelen over 2 weken. Voor de veiligheid binnen de groep en het groepsproces is het van belang om trouw te zijn in het maken van je huiswerk en aanwezig te zijn op de ochtenden.
Heb je verlangen om te groeien in Gods woord? Ben je bereid om 11 ochtenden aanwezig te zijn en trouw je huiswerk te maken? Schrijf je dan snel in. We hebben plek voor 10 vrouwen.

Het inschrijven gaat via de website van de EGZ, op de pagina voor @home. Onderaan die pagina vind je een link naar een overzicht van alle @homes. Hier vind je ook de Beth Moore @home.
Om je in te schrijven klik je op ‘Open’. Op de volgende pagina waar je kunt lezen waar de @home wordt gehouden en wat de data zijn klik je op ‘Join this group’. Vervolgens vul je je e-mail adres in en klik je op ‘Continue’. Ten slotte bevestig je je inschrijving door op ‘Submit Application’ te klikken.