Bible Essentials

Zondag 17 september start een zesweekse serie over de Bijbel. Vijf zondagen lang, twee sprekers per zondag, één onderwerp per spreker. De laatste zondag een Q&A waar we alle vragen proberen te beantwoorden. Een keer iets heel anders. Gewaagd en uitdagend. Heel goed geschikt om je vrienden voor uit te nodigen.

De Bijbel. Vrijwel iedereen weet dat de Bijbel bestaat. Niet iedereen weet weet wat de Bijbel is of wat je er allemaal in kunt vinden.

De Bijbel is ook een erg oud boek, eigenlijk een verzameling boeken en gebundeld tot één. En, omdat de Bijbel zo oud is, is een logische vraag of de Bijbel nog wel relevant is. Is het niet slechts een boek wat gaat over toen en helemaal niet over nu? En, als dat zo is, wat doen al die mensen dan die de Bijbel wél lezen? Sommigen zelfs iedere dag.

De Bijbel roept vragen op. Talloze vragen. Je kunt ze uit de weg gaan en doen alsof de Bijbel er niet meer toe doet. Of je probeert antwoorden te vinden op die vragen omdat er iets is aan die Bijbel wat het ontdekken waard lijkt.

Ben jij zo iemand? Speciaal voor jou is deze serie bedacht. In totaal worden tien spannende vragen waar menigeen tegenaan loopt, beantwoord. Vragen die, als het antwoord er eenmaal bij gevonden is, van de Bijbel een boek maakt wat gelijktijdig duizenden jaren oud is én gaat over nu. Essentiële vragen. Vragen die perfect passen in 'The Bible Essentials'.

Wat gaan we precies doen? Check het overzicht hieronder. Op onze homepage en in de agenda staat de detailinfo van de verschillende zondagen.

Omdat de Bible Essentials vrágen om erover door te praten doen we dat natuurlijk op onze @Homes. Zit je nog niet op een @Home, meld je dan aan bij een @Home bij jou in de buurt. Je vindt ze hier.

Vragen kan je mailen naar bible-essentials(at)evangelischegemeente.nl.