Gebedscursus

image description

Waarom is gebed zo belangrijk? Hoe kun je met mensen bidden? Wil je kennis maken met de kracht van gebed?

Op deze Gebedscursus krijg je veel informatie over de wijze waarop je met mensen kunt bidden en hoe je dat praktisch aanpakt. Wat doe je wel en wat doe je niet? Je krijgt onderwijs waarom we met mensen bidden en de opdracht die wij als volgelingen van Jezus hebben ontvangen. Er worden veel praktijk voorbeelden gegeven, zodat je ziet dat alles wat in de Bijbel staat over bidden ook nu nog van toepassing is.

De gebedscursus is heel interactief. Je kunt vragen stellen, ervaringen delen, er is ook gelegenheid om voor elkaar te bidden. Als je een drempel voelt om te bidden, hardop te bidden dan kun je met deze cursus heel snel dingen leren. Iedereen kan bidden!

De volgende onderwerpen worden besproken:

- De Bijbelse basis
- De praktijk van gebed
- Bidden geleidt door de Heilige Geest
- Bidden voor genezing
- Reageren op kwade machten en krachten
- Bidden voor kinderen.

Ytsje Minnema

De gebedscursus wordt georganiseerd in samenwerking met Ytsje Minnema. Haar passie is gebed en onderwijs te geven over gebed. Dat doet zij door gebedscursussen te geven bij kerken en bij  “De Werkplaats” in Drachten. Voor mensen bidden is een verlangen wat God haar heeft gegeven. Heel specifiek bidden voor wat er in het leven van mensen speelt. God heeft haar op het hart gegeven om te bidden voor geestelijke vrijheid. We kunnen aan zoveel dingen vast zitten vanuit ons verleden of wat er in ons leven door omstandigheden is gebeurd maar het is naar Gods wil dat wij vrij zijn. Het is haar verlangen om mensen enthousiast te maken over gebed maar ook te leren, wat is de kracht van gebed. Bidden voor herstel, genezing, troost en bevrijding.

Vervolg van Gebedscursus bestaat uit 9 avonden en begint op 21 januari, 4,18 februari, 3, 17,31 maart, 14, 21 april en 12 mei 2020. De cursus wordt gegeven in de Kameleon, Kluunpad 15, Zeewolde

De kosten van het werkboek zijn voor eigen rekening €10,00 (is voor de gehele cursus).

Opgeven kan via deze link.