Prekenserie Deel 1: God heeft een missie - en Jij?

Matthea Bakker
image description

Op zondag 22 september is iedereen van harte welkom in onze samenkomst! We starten met een prekenserie met Matthea Bakker 

God heeft een missie – en jij? Deel 1 Wat is Gods missie en wat heeft dat met ons te maken

Elk bedrijf of organisatie heeft het: een missie. Het vertelt waar je echt voor gaat en waarom. Maar wat is eigenlijk Gods missie? Waar klopt Gods hart voor en wat heeft dat met ons te maken? 

De EGZ kent drie G’s: gezin, groei en geven. De laatste, geven, omvat ook het uitdelen van het goede nieuws van het evangelie aan mensen die Jezus nog niet kennen. Gods liefde brengen in een gebroken wereld. 

Gods hart klopt om het verlorene te redden én Hij betrekt Zijn kinderen bij Zijn missie. Daar gaat deze serie over. De eerste zondag staan we stil bij Gods missie en onze betrokkenheid daarbij. De tweede zondag gaan we ontdekken hoe we in ons dagelijks leven deel kunnen zijn van Gods missie. Wat zegt de Bijbel over getuige zijn in woorden en daden? Wat zijn de uitdagingen én mogelijkheden van de tijd waarin wij leven? 

God heeft een missie – en jij? Waar klopt jouw hart voor? 

Kinderen hebben hun eigen samenkomsten. Meer info daarover lees je hier.

Matthea Bakker - Geraakt door het Woord van God en gedreven om daar iedere keer meer in te ontdekken. Echtgenoot en moeder, én student die een pittige studie volgt die alles te maken heeft met die passie. Dat hoor en zie je allemaal terug wanneer Matthea vanuit dat Woord gaat spreken en haar ontdekkingen met je deelt.