Samenkomst -Esther Nagtegaal

Esther Nagtegaal
image description

Op zondag 21 juli hebben we weer een mooie samenkomst, waarin Esther Nagtegaal zal spreken. Wees welkom!

Kinderen hebben hun eigen samenkomsten. Meer info daarover lees je hier.
Vanwege de zomervakantie is er een zomerrooster gemaakt en die ziet er zo uit:

De bovenbouw (groep 6 t/m 8) zit in de grote zaal. Voor deze groep is er geen kinderkerk.
De midden- en onderbouw (groep 1 t/m 5) hebben gezamenlijk kinderkerk in het lokaal van de middenbouw.
De Parels (1 tot 4 jaar) komen, zoals elke zondag, bij elkaar in hun eigen lokaal.

Voor ouders die hun kindje (tot 1 jaar) willen verzorgen/voeden blijft tijdens de dienst de gebedsruimte/huiskamer beschikbaar.

Esther Nagtegaal - Altijd goedlachs en opgewekt. Samen met Erik de motivator en coach achter een aantal bedieningen in de EGZ waaronder het profetisch team. Bekend in de EGZ als profeet, iemand die verwoord wat God wil zeggen tegen iemand of in de gemeente.