Kerk-School-Gezinsdienst - Annelies de Keijzer

image description

Op zondag 18 februari is jong en oud van harte welkom in onze Kerk-School-Gezinsdienst. Annelies de Keijzer zal spreken. Dit wordt weer een feest voor alle kinderen van onder-, midden- en bovenbouw, hun ouders, de rest van de gemeente en alle gasten.

De school die deze keer op bezoek komt, is de Richtingwijzer. De dienst wordt samen met de leerkrachten van deze school voorbereid en de kinderen van de school leveren ook een bijdrage. Het thema is 'Storm'. De bijbelverhalen uit Marcus 4:35-41 en Marcus 5:1-20 staan centraal.
De kinderen gaan de komende weken werken over storm op het meer en over storm in je hoofd.

Na de dienst is er gelegenheid om met elkaar koffie/limonade te drinken.

Er is alleen oppas voor de Miniparels (1 tot 2,5 jaar) en Maxiparels (2,5 tot 4 jaar).

Annelies de Keijzer - Enthousiast met altijd een lach op haar gezicht. Kinderjuf die ook volwassen kan raken met een eenvoudige maar pakkende boodschap. Als "typetje" vaak zichtbaar in een hilarische sketch. Woonachtig in Zeewolde, samen met haar man David en hun gezin, en aangesloten bij de EGZ.