The Bible Essentials 1

The Bible Essentials 1

Jeroen Koornstra: Leeft de Bijbel echt?
Van een andere tijd, uit een andere cultuur, in een andere taal. Hoe kan de Bijbel hier en nu dan nog relevant zijn? 

De Bijbel kán werkelijk leven, maar dan moet er wel iets gebeuren. Het Woord van God is levend en krachtig. Ontdek het!

Michiel Koelewijn: Is het ALTIJD Gods wil om te genezen?
Toen Jezus op aarde was genas hij allen die ziek waren. Maar Jezus is naar de hemel. Hoe zit dat vandaag de dag? 

Vandaag is het aan de gelovigen om zieken de handen op te leggen zodat ze genezen in Jezus Naam. Het is daarbij geen vraag of God wel of niet wil genezen. Hij wil! 

Het is aan ons om het te ontvangen in geloof. Geloven dat waar is wat God erover zegt in de Bijbel. Door de striemen van Jezus hebben wij de genezing al ontvangen. 

Download hier de proclamatie die je aan het einde van deze boodschap hoort.

Michiel Koelewijn - Bevlogen ondernemer. Bij alles wat hij begint lijkt het hem voor de wind te gaan. Zijn geheim? Een levende relatie met God met de Heilige Geest als belangrijkste raadgever. Liefhebber van Jezus en van één van de mooiste dingen die Jezus ons heeft geleerd: de buitensporige genade van Zijn Vader. Woonachtig in Zeewolde, samen met Annemieke en hun gezin, en aangesloten bij de EGZ.

Jeroen Koornstra - Opgegroeid in België waar hij "kind aan huis was" van een Bijbelschool. Inmiddels woonachtig in Zeewolde, samen met Jolanda en hun gezin, en aangesloten bij de EGZ. Liefde voor het Woord van God is er met de paplepel ingegoten en dat hoor en zie je. Zijn grootste passie is Jezus.