Hoe zie jij jezelf?

Hoe zie jij jezelf?

Twaalf verspieders komen terug vanuit het beloofde land. Tien geven toe dat het een aantrekkelijk land is dat overvloeit van melk en honing. En met gigantische vruchten aan de bomen. Als je daar toch eens binnen zou kunnen trekken. Maar helaas, ze laten zich intimideren.

Numeri 13:33 We hebben daar zelfs reuzen gezien, de Enakieten. Vergeleken bij dat volk van reuzen voelden wij ons maar nietige sprinkhanen, en veel meer zullen we in hun ogen ook niet geweest zijn. Ze voelden zich als nobodies. Ze zagen zichzelf als nobodies. En idd, ze werden gezien als nobodies.

Spreuken 4:23 Zoals een man denkt in zijn hart zo is hij. Slechts twee van hen, Jozua en Caleb, zagen hetzelfde maar lieten zich niet van de wijs brengen. Hetzelfde plaatje, maar met een totaal andere perceptie

Numeri 14:9 Maar verzet u dan niet tegen de HEER en wees niet bang voor de bevolking van het land: die vermorzelen we met gemak. Hoe zie jij de reuzen in je leven? Hoe zie jij jezelf? Zie jij al wat God ziet? Belangrijk!! Het is n.l. bepalend voor de kwaliteit van het leven dat je leeft.

Klaas van Denderen - In 1986 radicaal tot geloof gekomen en sinds die tijd vol van Jezus. Daar spreekt hij over, op zijn eigen wijze. Geen goedkope praat maar gebaseerd op openbaring en allemaal zelf doorleefd. Dat hoor en zie je, bij Klaas zelf, en bij de luisteraars.