Diverse sprekers over Lucas 15

Diverse sprekers over Lucas 15

Bij de start van het seizoen hoorden we ze voor het eerst. Nu, op de eerste zondag van een nieuw jaar, staan Marloes Grunewald, Judith Suithoff, David Damstra en Jelmer Joustra weer op het podium.

Vier jonge talenten die we begeleiden en de ruimte bieden om zich te ontwikkelen tot spreker. Dit keer kregen ze de opdracht om te spreken over één van de gelijkenissen uit Lucas 15. Wat begon met opmerkingen als "Wat moet ik daar nu over zeggen" of "zeker over de verloren zoon" is uitgegroeid tot een mooi verhaal. Luister maar eens naar wat het uiteindelijk geworden is: vier krachtige boodschappen uit het hart van vier jonge mensen.

Judith Suithoff - Één van de jonge sprekers die de uitdaging om te gaan spreken is aangegaan. Zij heeft hart voor de "verlorene" en deelt vol passie haar geloof.

David Damstra - Één van de jonge sprekers die de uitdaging om te gaan spreken is aangegaan. Een mensen mens met bewogenheid voor anderen. Met zijn eigen stijl en humor iemand die deelt waar hij voor staat.

Jelmer Joustra - Één van de jonge sprekers die de uitdaging om te gaan spreken is aangegaan. Op zijn 15de al zijn eerste missie reis gemaakt naar Afrika. Hij spreekt vrij over zijn relatie met Jezus en waar zijn geloof voor staat.