Avondmaal en bediening

Avondmaal en bediening

Avondmaal en bediening

Jezus maakt in Johannes 9:4 duidelijk dat we, zolang het nog licht is, de werken moeten doen die de Vader voor ons heeft bedacht. Die dingen die we kunnen doen omdat de Heilige Geest in ons woont. Dezelfde dingen die Jezus deed.

We starten met Avondmaal. Dat is het vertrekpunt. Zonder het offer van Jezus waren we niet alleen reddeloos verloren maar had de Heilige Geest ook nooit in ons kunnen komen wonen. We zijn gered, en de Heilige Geest woont in ons. Nu de werken nog. In drie sessies stappen we als gemeente uit in gebed, profetie en bidden voor zieken. Gordon van Veelen spreekt en vervolgens wordt e.e.a. in praktijk gebracht. Een geweldig mooie tijd volgt, waarin we, soms voor de allereerste keer, ervaren dat de Heilige Geest ons gebruikt om het onmogelijke mogelijk te maken.

 

Gordon van Veelen - Bekend spreker en Bijbelleraar, woonachtig in Zeewolde en aangesloten bij de EGZ. De laatste jaren reist Gorden erg veel en is steeds vaker en langer in Roemenië te vinden. Gepassioneerd over Jezus en alles wat de Heilige Geest door hem en anderen heen doet in deze wereld.