'Het vergeven van de mensen die ons pijn doen'

'Het vergeven van de mensen die ons pijn doen'

'We leven in een gebroken wereld en lopen emotionele wonden op. 
We worden gekwetst en pijn gedaan. 
God vertelt ons in de Bijbel dat we moeten vergeven. 
Maar waarom moeten we eigenlijk vergeven?
 En hoe kan ik iemand vergeven?

Vergeving gaat niet zozeer over wat iemand anders verdient, het gaat om wat jij verdient. God wil jou herstel en vrijheid geven. 
Vergeving is belangrijk in het proces van herstel. 
Vergeven betekent niet dat je iemands gedrag goedkeurt, het zorgt ervoor dat het gedrag van iemand jouw hart niet verwoest.'

Roos Koelewijn - Roos Koelewijn is een van jonge sprekers binnen de EGZ. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze wel degelijk een woord van de Heer wanneer ze spreekt. Een gesprek voeren met God, is dat echt mogelijk? Roos, 18 jaar, neemt je in dit boek mee in haar zoektocht naar het verstaan van Gods stem. Ze laat je meekijken over haar schouder en vertelt in alle openheid over haar ervaringen met God. Aan de hand van persoonlijke verhalen en de Bijbel vertelt ze hoe ze antwoorden heeft gekregen op de vragen: ● Waarom spreekt God? ● Wie kan Gods stem verstaan? ● Hoe klinkt Gods stem? ● Hoe weet ik of iets van God komt en niet van mijzelf? ● Hoe kan ik oefenen met Gods stem verstaan? Verlang je ernaar om God persoonlijk te leren kennen en Zijn stem te verstaan? Dan is dit boek voor jou! Naast onderwijs bevat het praktische stappen om te groeien in het verstaan van Gods stem. God wil niets liever dan een hechte relatie met je. Ontdek voor jezelf hoe God spreekt en op welke manier Hij dat kan en wil doen. Ga de uitdaging aan! Het is een boek dat mensen dichter bij God brengt en ze helpt om een persoonlijke relatie met Hem op te bouwen. Het boek is toegankelijk voor zowel tieners als volwassenen.