Doopfeest

Regelmatig organiseren we bij de Evangelische Gemeente speciale doopdiensten. We noemen dat ook wel doopfeesten, want het een feest is om te horen en te zien wat Jezus gedaan heeft in het leven van mensen. Door de doop laat je zien wat al eerder heeft plaatsgevonden; je bent een nieuwe schepping geworden. De Bijbel noemt dat ook wel "wedergeboren".

Iedereen is welkom

Bij een doopfeest worden vaak familie, vrienden en kennissen uitgenodigd door degene die gedoopt wordt. Daarom zijn doopdiensten altijd volle en feestelijke samenkomsten waarbij wij graag nog meer gasten van buiten uitnodigen om dit samen met ons te vieren.

Wil jij je laten dopen?

Als jij je wilt laten dopen tijdens het eerstvolgende doopfeest, registreer je dan via onderstaande link. Op de pagina waar je dan terecht komt lees je ook wanneer dat is. Wil je weten wat we geloven over de doop? Hier vind je een studie waarin de meeste vragen wel worden beantwoord.

Wil je meer informatie over het volgende doopfeest? Stuur dan een e-mail naar Ik wil graag meer weten over het doopfeest....