Jongeren

INTENSE is de jeugdgroep van de EGZ. Bijna elke vrijdagavond hebben we een spetterend programma voor jongeren van 12-18/19 jaar.Een mooie gelegenheid om jongeren van je eigen leeftijd te ontmoeten en samen op te trekken. Op deze website en op facebook, kun je zien wat het programma voor de komende weken is.

We organiseren verschillende activiteiten op vrijdagavond: Celebrations houden we in de Kameleon in Zeewolde. Onze eigen jeugdband zorgt voor de muzikale begeleiding en enthousiaste sprekers moedigen ons aan te groeien in geloof. Regelmatig houden we een Chill-inn of een Chill-out. Gezellige sport en spel activiteiten waar je makkelijk een vriend of vriendin me naar toe kunt nemen. De jeugd is per leeftijdsgroep onderverdeeld in Tribes, de @Home van de jeugd. We hopen dat je je thuis voelt in de groep en dat je in je Tribe mooie vriendschappen op kunt bouwen. Tijdens de Tribe avonden kun je makkelijker praten over wat je bezighoud. De Tribe leaders zullen proberen je veilig en thuis te laten voelen. Heb je iets moeilijkers om over te praten? Dan kun je als eerste bij je Tribe leader terecht.

Onze visie voor jeugd is samen te vatten in 4 speerpunten: Come, Grow, Strong, Renew

Come: Je bent welkom, je hoort er bij! We willen je graag een thuis bieden waar je veilig bent en waar je God kunt ontmoeten

Grow: Samen leren een discipel te zijn door onderwijs en coaching

Strong: Leren van elkaar hoe je leeft je als christen in kerk en maatschappij.

Renew: Verfris je relaties en keer terug naar de essentie!

Wil je een keertje kennismaken? Dan ben je hartelijk welkom!
Heb je een vraag? Mail ons dan op Ik wil graag meer info over de jeugd...

Volg ons op Facebook en Twitter