Hemels Huwelijk @Home

Vrijwel alle leiders van de gemeente hebben, samen met hun partner, een Hemels Huwelijk Seminar doorlopen, onder leiding van Willem en Marjan de Vink. Het doel hiervan was om te investeren in de huwelijken van onze leiders. Immers, een sterke gemeente heeft sterke huwelijken nodig. Het programma is inmiddels verder uitgerold in de gemeente. Daarbij richten we ons niet in de eerste plaats op huwelijken die moeizaam verlopen, maar op alle huwelijken. Net als bij het preventief onderhoud aan een auto is onderhoud aan een huwelijk van levensbelang.

We gaan zelfs nog een stap verder. Ook voor (jonge) stellen die nu nog verkering hebben, verloofd zijn of al samenwonen is er de mogelijkheid om mee te doen.

Hemels Huwelijk @Home

De lessen die de leiders in een seminar van één weekend en twee avonden hebben ontvangen zijn door Willem verwerkt in tien lessen. Die tien lessen gaan we in tien @home-avonden geven. Hemels Huwelijk @Homes (HHH).

Het kan zijn dat je nu al onderdeel bent van een bestaande @home en daar niet mee wilt stoppen. Dat is geen probleem. Net als de bestaande @homes zal de HHH om de week worden gehouden. Als je wilt kun je dus aan beiden deelnemen.

Waar en wanneer?

Om de zoveel tijd starten we met een HHH. We willen graag van je weten of je meedoet. Om dat aan te geven stuur je een Ik wil graag meedoen aan HHH naar ons. Vermeld in de mail je naam, naam van je partner, je contactgegevens, soort relatie (verkering, verloofd, samenwonend, getrouwd) met het aantal jaren. Wij nemen dan contact met je op om je te laten weten in welke groep je bent ingedeeld.

De HHH wordt thuis gehouden. Dat betekent dat het aantal stellen per groep beperkt is.